Post by soecrusicdiste on Feb 9, 2022 15:50:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu pulu artırır ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Oyun həqiqətən əyləncəlidir və məni sakitləşdirir! Davam etmək üçün daha çox pul əldə etmək üçün bizə çətinliklər yaratdığını sevirəm.
Mən bu oyunu layiqincə əyləncəli tapdım. Baxmayaraq ki, hər dəfə yeni bir mebel parçası, istər bitki, istərsə də çarpayı almaq istədikdə, tamam başqa səviyyədə oynamalı idin. Bir az bezdirici və cansıxıcı oldu
Otağınızı bitirmək üçün xallarınız tükənənə qədər yaxşı idi. Əşyaları almaq üçün daha çox xal və ya pul ödəməlisiniz. Bueno!
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir! Mənə elə gəlir ki, məktəbdəyəm, problemləri həll edirəm!
Mən bu oyundan çox həzz alıram və 5 ulduz verərdim, lakin bonus elementləri üçün reklama baxmaq imkanı verəndə məni bezdirir və sonra mənə heç bir reklamın olmadığını deyir, bir saat sonra yenidən cəhd edin, lakin 30 saniyədən sonra lənətə gəlmiş reklam oynayır. Hər otağı ayrı-ayrılıqda yükləmək məcburiyyətində qalmasanız yaxşı olardı
Bu belə yaxşı oyundur. Mükafat istəməyincə reklam YOXDUR, 2 reklama baxmalısınız, amma bunun xaricində bu, həqiqətən yaxşıdır. Ona 4 verməyimin səbəbi odur ki, mebel yerləşdirmək həqiqətən bahadır və nə qədər daşla oynasanız da, pul çox sürətlə gedir. Amma yaxşı oyun👍🏼
Yaxşı əvvəlcə onu bəyəndim, amma mən yalnız 3-cü dizayndayam və çoxlu reklam var!!! Geeze bir qıza oyun oynamağa icazə verin. Məyus 🤷♀️
super bir oyun
çox pis bu oyunun alinan qiymeti qizili artirin
Düşünürəm ki, bu, yaxşı oyundur və siz hər şeyi geyinə bilsəniz, oyunu xoşlayıram
bu oyun hələ oynadığım ən yaxşı oyundur, amma gələn reklamları bəyənmirəm
Düşünürəm ki, bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, baxmayaraq ki, ona cəmi 4 ulduz verdim, çünki əlavə edilməli olan şey, öz xarakterinizi yaratmaq və onlara ad vermək bacarığıdır, baxmayaraq ki, əla oyun 100 faiz bunu tövsiyə edir!
My Home Design - Modern City પઝલ thrl
Pul xərcləmədən inkişaf edə bilməzsiniz. Sizi pul aldıqları reklamlara baxmağa məcbur etdiklərini nəzərə alsaq, sadəcə istirahət üçün oynaya bilməməyim məni təhqir edir.
Mən bunu sözün əsl mənasında sevirəm, amma bəzən dizayn pis olur və bəzi əlavələr olur😭 xahiş edirəm bu oyunu düzəldin, çünki mən buna aşiqəm❤❤
gözəl bir oyundur . hər kəsə edirəm . seçəcəyiniz və seveceyiniz oyunlardan biri olacaq.
Mən bu proqramı çox bəyənirəm, çünki biz onu istədiyimiz kimi dizayn edə bilərik və bu proqram sizə bir şey hazırladığınız zaman təcrübə verəcəkdir
Bir müddət sonra oynadığım hər hansı bir oyun çökür və ya donur. Çox yoruldum bu oyunların bunu etməsindən. Mən bitmişəm. Əlvida dummies... Siz istəyirsiniz ki, insanlar sizin oyununuzu oynasınlar, sonra bir araya gəlsinlər. Şərh yaza bilmək üçün yalnız bir ulduz verdim.
bu əyləncəlidir və əsl evi necə bəzəyəcəyini öyrənə bilərsiniz
Bu yaxşı oyundur. Amma 2 səviyyəni keçdikdən sonra dayandı və mən oyunu silməli oldum😞😞☹
Yenilənib və jele çirkin olur zəhmət olmasa onu sıfırlayın .. yaxşı görünmür🥺🥺
Sözün əsl mənasında, ən pis oyunlardan biridir, o, məni daim oyundan çıxarır, çoxları əlavə edir... o qədər zəhlətökəndir.. Hər dəfə oyuna çıxanda məni qovacağını bildirənə qədər onu oynamağı sevirdim.
Yaxşı oyundu
Bu oyun məni dəli edir, yalnız 2-ci otağa get, sonra yüklənir və başqa heç nə deyir, o zaman başlanğıcda onu silib yenidən quraşdırsan, bunu düzəltməsən, üç dəfə qonaq otağı və mətbəxi etməliyəm. oyun yaxşı olduğu üçün ayıbdır
Oyunun özü əyləncəlidir, lakin bir gün oyuna qayıtdıqdan sonra çoxlu reklamları var oyunu oynamağı bilir, hər dəfə bunu etməyən reklamdır
Oyun yaxşıdır, xoşuma gəlir, amma bir müddət sonra darıxdırıcı olur, çünki mən hiss etdim ki, eyni səviyyələrdə n-dən çox fərqli şəkildə oynayıram. Qalan səviyyələrdən fərqli bir mərhələ istədim. Stol lampasında, otda və s. qutularda eyni lənətə gəlmiş tapıntı çox darıxdırıcı olur. Təəssüf ki, ləğv edəcəyəm
0 ulduz vermək istədim. Ən pisi, yükləməyin, sadəcə olaraq dizayn edərkən bir hekayə proqramı istəyirsinizsə, o zaman sizin üçün mükəmməldir, əks halda bunu bəyənmədim.
gözəl amma hər zaman pul istəyir
Özünü olmayan bir şey kimi göstərən tipik tapmaca oyunu. Kommersiya +3 fırlanma, tapmaca, 50% pul bonusu kommersiya, kommersiya, kommersiya, tapmaca... təkrarlayın. Yaxşı görünür, amma darıxdırıcı olur. Həm də tapmacalar çox erkən vaxtlarda çox çətinləşir və 1-ci otaqdan sonra əşyaların qiyməti gülünc olur. Otaq 1-dən sonra çox əyləncəli deyil. 3. Quraşdırma silinir.
bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur və bu, öz evinizi bəzəmək kimidir, ümid edirəm onu oynayan insanlar da əylənirlər
Gözəl oyun amma qazanılan pul dizayn xərclərinin artması ilə müqayisədə çox azdır. Xahiş edirəm bunun üzərində işləyin.
Bu oyun heç bir reklamdan həzz almadan çox heyrətamizdir
Hər tapmacadan sonra reklamlar var. Bu çox qıcıqlandırıcıdır. Bu oyun silinir.
Çox gözəl oyundur
Cooking Marina - cooking games Aventură napl
Əladı👍👍👍
bəzi çox gözəl isteğe əlavə edin
Yaxşı qrafika quraşdırın, lakin 2-ci səviyyə məni çaşdırır. Deyir ki, 6 düymə toplamaq lazımdır, amma sonra 5 düymə çatışmır, əgər düymələr görünmürsə, mən necə bitirəcəyəm.
Daha çox ulduz verərdim, amma iki otağı bitirdi və indi üçüncü otaq davam etmək üçün tamamlanmayacaq və sadəcə ilişib qalacaq, lütfən, növbəti otağın kilidini açmaq üçün kömək edin
Bu oyun əyləncəlidir, lakin hər üçüncü reklam onu bağlamağa imkan verməyəcək və bunun əvəzinə sizi sonsuz olaraq Google Play mağazasına göndərir. Mən oyunu bağlamalıyam və həmin dövrə üçün pullarımı almıram. Bunu silmək üçün kifayət qədər problem var.
Bu oyunu həqiqətən dəb duyğunuzu sınayın
Belə erkən mərhələdə real pul ödəmədən səviyyələri tamamlamaq qeyri-mümkün olur. Mən silirəm və yalnız 85-ci səviyyədədir. Vaxt itkisi.
My Home Design - Modern City પઝલ thrl
bu oyun əla və əyləncəlidir, dizayn etməyi sevən insanlar üçün mükəmməldir
Maraqlı oyundu dəstəkləyirəm
bu q əyləncəli oyundur və hər şeyi ağlınıza gətirmək istəyirsinizsə, bu oyunu oynayın
oyun cansıxıcı olanda və heç bir işiniz olmadığı zaman oynamaq çox əyləncəlidir
Bu heyranediricidi. Bir vew elave var ama eladir. super əyləncə! heyrətamiz. Və siz əla dizaynçı ola bilərsiniz
Bu gözəl oyundur, amma ortada onlar pul qazanmağı xahiş edirlər onsuz heç bir şey istifadə edə bilmərik və çox az seçim var