Post by soecrusicdiste on Feb 9, 2022 15:59:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αυξήστε το hack χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω κάτι χαμηλότερο από 1 αστέρι. Αλλά αυτό το παιχνίδι είναι απόλυτο σκουπίδι, και μειώνει το όνομα μαζί του. Είναι μια πλήρης αμοιβή για να κερδίσεις το παιχνίδι. Αν μόλις κατεβάσατε το παιχνίδι και χάσατε μια εκδήλωση, κρίμα. Κατέβασα το παιχνίδι λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του nightwing και δεν είχα άλλη ευκαιρία να τον πάρω. Τώρα έχω μόνο 1/45 πιθανότητες να πάρω θραύσματα ήρωα ενός χαρακτήρα. Οπότε δεν καταλαβαίνω καν τον χαρακτήρα. Τι πλήρης απάτη και χάσιμο χρόνου.
DC Legends: Fight Superheroes Igranje uloga wpdm
καλό παιχνίδι. στο παιχνίδι οι αγορές είναι ακριβές. έχετε πολλή υπομονή και μπορείτε να ξεχωρίσετε έναν καλό αριθμό χαρακτήρων και ανταμοιβών για να τους ενισχύσετε. η λέξη-κλειδί είναι η υπομονή και να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε χρόνο για να αναβαθμίσετε το επίπεδο.
Αχρησιμοποίητο μετά την ενημέρωση!! Το τηλέφωνό μου μόλις ενημερώθηκε σε Android 12 και το παιχνίδι σταμάτησε να λειτουργεί!! Δεν θα φορτώσει καν...
Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά έπρεπε απλώς να εγκαταλείψω μια μάχη με κόκκινο συναγερμό και να χάσω όλους τους χαρακτήρες μου επειδή πάλευα με τον Superman, κλείστε την ασυλία βλάβης για 3 ώρες και δεν μπορούσα να παίξω άλλο εάν αυτό ήταν ένα πρόβλημα, θα ήθελα να το διορθώσουν επειδή είναι Το να γίνεις γελοίος δεν είναι όσο δυνατή και αν είναι η ομάδα σου, έχεις αυτούς τους χαρακτήρες που έχουν αυτές τις ασυλίες και τις ασπίδες και μπορείς να χρειαστεί να πολεμήσεις αυτόν τον έναν χαρακτήρα για περίπου μισή ώρα και 45 λεπτά πριν μπορέσεις να ολοκληρώσεις το επίπεδο
Απολάμβανα το game pass για 2 χρόνια και μόλις πρόσφατα το παιχνίδι μου κολλούσε πολύ, αρχίζοντας να γίνεται ενοχλητικό σε αυτό το σημείο κάθε φορά που ολοκληρώνω μια αποστολή ή αγώνα pvp το παιχνίδι πάντα επανεκκινείται. Αφαιρώντας τη διασκέδαση, επαναφέρετε συνεχώς. Ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα με κανένα άλλο παιχνίδι. Άλλα παιχνίδια τηλεφώνου που παίζω δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Επιπλέον το τηλέφωνό μου ολοκαίνουργιο n wifi υπέροχο
Αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί πλέον να παιχτεί. Χρειάζεται πολύς χρόνος για τη φόρτωση και παγώνει για τουλάχιστον 10 λεπτά για τη λήψη περιεχομένου. Ώρα για απεγκατάσταση
Γιατί κερδίζω μάχη αλλά όχι νίκη επειδή το παιχνίδι συντρίβεται και εμφανίζεται εκτός συγχρονισμού Παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα 😓🥺😭
τιμή Game Train Stationaj GRJ 5B2 στην Τουρκία - IsTurkeySafe
Σαν παιχνίδι είναι υπέροχο!! Παρακαλώ διορθώστε τις καθυστερήσεις και τη σύνθλιψη.. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες των heors, είναι πάντα επαναφορτωμένο και δεν μπορώ να παίξω μια μάχη χωρίς να περιμένω να σταθεροποιηθεί. Είναι πολύ ενοχλητικό.
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό γιατί μπορείτε να επιλέξετε τις δικές σας ομάδες με υπερήρωες και μπορείτε επίσης να παίξετε και ως κακοί της DC. Η άνοδος του επιπέδου είναι φοβερή γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε τους υπερήρωες ή τους κακούς σας και να αναβαθμίσετε διαφορετικές επιθέσεις και να αλλάξετε τον τρόπο που μπορεί να φαίνεται ο χαρακτήρας σας. Εξαιρετική επιλογή για κάποιον που είναι φανατικός του DC Superhero.
Καταπληκτικό παιχνίδι, συνδέθηκα μόνο για κόκκινη κουκούλα, αλλά πήρα πολλές καλές μονάδες.
πολυ καλο παιχνιδι!αψογο
Το Good Game foreal yaw έκανε καταπληκτική δουλειά ανυπομονώ να δούμε περισσότερες ενημερώσεις 100!
Σφάλμα, επανεκκίνηση. Αύριο, Σφάλμα, επανεκκίνηση. Τον επόμενο μήνα το ίδιο παλιό Σφάλμα και επανεκκίνηση. 1 χρόνο αργότερα, Σφάλμα και επανεκκίνηση. Τα παράτησα μετά από 3 χρόνια
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Οι κακές μικρο-συναλλαγές και τα χειριστήρια του παιχνιδιού είναι εντάξει, δεν είναι ό,τι καλύτερο, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε.
Το παιχνίδι δεν βελτιώθηκε, αλλά χειροτέρεψε...είναι τόσο δυσάρεστο, παγώνει συνεχώς τώρα...Ελπίζω να το διορθώσεις σύντομα...δεν μπορώ καν να παίξω το τρελό παιχνίδι είναι τόσο κακό!!!..im λέγοντας αυτό γιατί μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά ελπίζω να διορθώσετε τα προβλήματα και να συγκρίνετε τους πιστούς παίκτες όταν έχουν προβλήματα. Το εκτιμούσα και θα έπρεπε να σκεφτώ...θα το εκτιμούσαν και άλλοι παίκτες.
Σημείωση 20/Android 12. Το παιχνίδι διακόπτεται κατά την εκκίνηση κάθε φορά. Δοκίμασε όλη την τυπική αντιμετώπιση προβλημάτων, παραχώρησε δικαιώματα, αλλά εξακολουθεί να κολλάει στην οθόνη φόρτωσης. Απεγκατάσταση, καθώς το παιχνίδι δεν μπορεί πλέον να παιχτεί.
Evil Nun: Horror at School 街機 yjlu
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, ειπώθηκε αρκετά...
Πολύ κρίμα που αυτό το παιχνίδι είναι άλλο ένα p2w... Θέλω να πω ότι έχει υπέροχα παιχνίδια, φοβερά γραφικά και ένα καταπληκτικό ρόστερ με ήρωες και κακούς που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε... Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα;; Η δυσκολία είναι εξαιρετικά μεγάλη, θέλει πάντα για να πάρεις θραύσματα ειδικά αν θέλεις κάποιον συγκεκριμένο, είναι πόνος στο πισινό να εκπαιδεύσεις τους χαρακτήρες και φυσικά μην ξεχνάς τον χρυσό.. Εκεί που περνάς εβδομάδες για να μαζέψεις χρυσό για να μπορέσεις επιτέλους αγόρασε μερικά θραύσματα και πάντα καταλήγεις με τίποτα... Ούτε αρκετά για να ξεκλειδώσεις τον χαρακτήρα που θέλεις... Αυτό που λέω απλά είναι ότι το παιχνίδι έχει υπότιτλο που μεταφράζεται "no money no honey" Επίσης χρειάζεται πάρα πολύ αποθηκευτικό χώρο. Για τι?
Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, αλλά τώρα κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να συνεχίσω την τελευταία εβδομάδα.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι DC, μου αρέσει ο αριθμός των χαρακτήρων που έχουν σε αυτό το παιχνίδι και τα γραφικά είναι εκπληκτικά, ωστόσο, το παιχνίδι έχει περιστασιακά σφάλματα που είναι πραγματικά το μόνο μου παράπονο. Αυτό είναι ίσως το 5ο αγαπημένο μου παιχνίδι.
Φαίνεται ότι αυτό το παιχνίδι δεν έχει σχεδιαστή παιχνιδιών, οι προγραμματιστές απλώς δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν για να παίξουν με τις ενημερώσεις τους
SLUT Boardshop-Kifissia-Halandri-Piraeus » - BUSINESS PLUS
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά είναι απλά τεράστιο. Πάνω από 5gb και αυξάνεται. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να το συρρικνώσετε.
Το παιχνίδι μόλις και μετά βίας μπορεί να παιχτεί εκτός και αν πληρώσετε και γίνεται ασεβώς ακριβό. Θα μπορούσατε εύκολα να εκτινάξετε εκατοντάδες δολάρια και μετά βίας να πετύχετε τίποτα. Η DC θα πρέπει να ντρέπεται ότι το όνομά τους συνδέεται με αυτό το παιχνίδι.
Εκτός συγχρονισμού, εκτός συγχρονισμού, εκτός συγχρονισμού. Επανεκκίνηση, επανεκκίνηση, επανεκκίνηση.. Συνηθίστε το, το παιχνίδι μόλις και μετά βίας παίζεται ΑΝ, μόνο αν φορτώσει.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Το παίζω καθημερινά, αλλά η τελευταία ενημέρωση μου έχει κάνει αδύνατο να κάνω οτιδήποτε. Ατελείωτες οθόνες φόρτωσης για καμπάνια, κόκκινο συναγερμό, προκλήσεις ηρώων και αρένα pvp. Μόνο από χθες μπόρεσα να σαρώσω το κενό και να συλλέξω ουσία. Απογοητευτικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσετε σύντομα. Πέντε αστέρια παρά την ταραχή μου. Σας ευχαριστώ.
Το παιχνίδι είναι χάλια γιατί συνεχίζει να συνθλίβει 😡😠😠 Διορθώστε το παιχνίδι και σταματήστε να μας λέτε ψέματα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή μας
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ - YuppieToys
παρακαλώ φτιάξτε το!!! είναι (ήταν) ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. το παίζω πάνω από 2 χρόνια τώρα. Και θα πρέπει να σταματήσω με αυτό το ποσοστό bugz.
Μάλακα τώρα το κατεμπάζω και μου το παει σινέσια αρχή
Τέλειο παιχνίδι ωραιο για να περνάς την ώρα σου
Έχασαν τα πάντα αλλάζουν από IOS σε android επειδή δεν μπορούν να προστεθούν σε ένα σύστημα φόρτωσης
είναι το καλύτερο παιχνίδι
Είναι ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι. Αλλά υπάρχει περιθώριο για περισσότερες βελτιώσεις. Ειδικά με τους χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας πρέπει να έχει τη δική του φράση. Τουλάχιστον μια φράση r τρία. Όπως μια φράση για εκεί arch εχθρό r nemesis κ.λπ.
Κάθε φορά που υπάρχει μια επιδρομή ή μια ενημέρωση, δεν μπορείτε να παίξετε καμία μάχη επειδή είναι αργή ή συνεχίζει να παγώνει... Γίνεται γελοίο τώρα και χρειάζεται πλήρης επισκευή... Επομένως, παρακαλώ, αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Θα το εκτιμούσα πολύ... Απολαμβάνω το παιχνίδι και θέλω να συνεχίσω να παίζω.
Έχω μια συγκεκριμένη σχέση αγάπης μίσους με αυτό το παιχνίδι. Οφείλω να ομολογήσω ότι το απόλαυσα ως ένα σημείο. Αλλά το μη ρεαλιστικό παιχνίδι από τον κινητήρα είναι απολύτως απογοητευτικό.Καταστρέφει κάθε αγάπη που θα μπορούσατε να συγκεντρώσετε για το παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να πιστεύετε ότι έχετε πραγματικά μια ευκαιρία χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Άνθρωποι ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!! Δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, επομένως, μην ξοδέψετε ούτε ένα σεντ σε αυτό. Το απεγκατέστησα.
ΚΑΘΕ φορά που προσπαθώ να το παίξω παγώνει, δεν θα φορτώνει το 90% του παιχνιδιού, πρόκειται να απεγκαταστήσω την ενημέρωση από τις 7/3/21. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΞΙΖΕΙ -iss! Έχω άλλα παιχνίδια με περισσότερο περιεχόμενο, οπότε ... Αυτό το παιχνίδι αποδείχθηκε ότι ήταν BS Αυγ , 2021 ΑΠΑΙΡΕΤΗΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ